fbpx

Dembelé viste endnu engang klassen

Nicolai Knudsen - 14.03.22

ps5 art


Dembelé var uden tvivl den mest upopulære mand i FC Barcelona efter januars transfervindue, hvor han nægtede at skifte klub. Stemningen lader dog til at være vendt, og franskmanden har siden leverede flere overbevisende præstationer.

Den franske angriber var i søndagens 4-0 sejr over Osasuna endnu engang den store oplevelse i catalanernes angreb. Han skabte fem chancer, hvoraf to af dem blev til målgivende afleveringer til henholsvis Ferran Torres’ 2-0 mål og Aubameyangs 3-0 mål.

Dembelé havde derudover syv indlæg, 93 boldberøringer og så havde han et par fornuftige afslutninger på mål, som på en god dag var gået i kassen. Han tabte også bolden 21 gange, men det var aldrig i farlige situationer eller tidspunkter, hvor han gik på kompromis med holdets visioner.

Artiklen fortsætter under annoncen


I det defensive spil var angriberen også meget mere tilstedeværende. Det er ellers noget, som franskmanden tidligere er blevet kritiseret heftigt for. Søndag havde han hele seks bolderobringer og tre succesfulde tacklinger. Sidstnævnte var det højeste for Barca i gårsdagens kamp.

Dembelé blev i starten af februar mødt med voldsom piben fra Camp Nou, men har på intet tidspunkt ladet sig gå på af det. Han har været professionel og grebet chancen, når Xavi har givet ham den

For et par uger siden leverede han en pragtpræstation af et indhop mod Athletic Bilbao. Her lavede han to oplæg og en forrygende scoring på 25 minutters spil. Det er med andre ord en Dembelé i topform, der render rundt på de grønne græsarealer for tiden. Det kan blive vigtigt i den afsluttende fase af sæsonen – uanset om han bliver eller forlader skuden til sommer.

// Ousmane Dembélé
.:FORSIDE:.