Dembélé scorede i fransk sejr over Kazakhstan

Rune Stentoft Arlbjørn - 28.03.21

// Ousmane Dembélé // Antoine Griezmann

Kazakhstan og Frankrig spillede tidligt i dag klokken 15.00 en kamp i kvalifikationen frem mod den næste VM slutrunde. Her var alle de udtagne franske Barca-spillere med fra start og Dembélé markede sig med et mål til 1-0.

Griezmann, Dembélé og Lenglet var alle med fra start i Frankrigs sejr over Kazakhstan. Dembélé markerede sig postivt i kampen med en flot scoring til 1-0. Dembélé modtog bolden på kanten af feltet fra Martial, hvorefter han sikkert skød den i mål.

Dembélé startede ellers ude i Frankrigs skuffende kamp mod Ukraine, men kom senere på banen i anden halvleg. Her var det dog ikke nogen overbevisende indsats for den 23-årige franskmand. Derimod spillede Dembélé bedre i sejren over Kazakhstan.

Griezmann fik en times spil i kampen for det franske landshold, mens Dembélé blev skiftet ud med få minutter tilbage. Kun Lenglet spillede hele kampen.

Næste gang de tre spillere kan komme i aktion for Les Bleus er på onsdag den 31. marts i VM kvalifikationskampen mod Miralem Pjanic' Bosnien & Herzegovina.