fbpx

Dembélé henrykkede tilhængerne på Camp Nou

FCBARCELONA.DK - 25.11.21

// Ousmane Dembélé

instabar


Barcas offensiv har i snart lang tid manglet idéer og initiativ, men det blev der lavet om på i kampen mod Benfica i tirsdags, da Dembélé blev sendt på banen. Han viste sig fra sin bedste side og det kunne tiskuerne på Camp Nou lide.

Barca har manglet en spiller der kunne lave det uforudsigelige, der kunne skabe frygt hos modstanderne  og som var i stand til at skabe farlige situationer på egen hånd. Mange håbede at Memphis Depay havde de evner, men sådan har det ikke været indtil nu.Dembélé har været udskældt på Camp Nou i lange perioder, både for hans ofte uprofessionelle adfærd udenfor banen, men også for de mange skader og ustabile spil. Nu er stemningen vendt 180 grader, for tilhængerne er vilde med Dembélé.

Da han i det 66. minut kom på banen i tirsdags, blev han mødt af en forventningsfuldt jubelbrøl og han kvitterede hurtigt med en aktion og et oplæg, der var tæt på at give mål. Alle kunne se at Dembélé kunne skabe noget på egen hånd og der kom et nyt og savnet aspekt i det catalanske spil.

Dembélés popularitet er ikke blevet mindre af, at Xavi efter kampen afslørede, at angriberen valgte at løbe en risiko ved at spille, fordi han ikke var 100% klar efter sin skadespause. Franskmanden ønskede at hjælpe holdet i en svær situation og det sætter tilhængerne pris på.

Dembélé kom igennem kampen uden at blive skadet igen og nu har han nogle dage inden næste opgave, til at blive 100% klar. Barcas næste kamp er på lørdag, hvor de gæster Villarreal.

.:FORSIDE:.