fbpx
Annonce

De Jong nægtede at svare på spørgsmål om United

FCBARCELONA.DK - 28.11.22

// Frenkie de Jong

Frenkie de Jong har efterhånden længe været rygtet væk fra Barca og det er tydeligvis noget der irriterer midtbanespilleren. I dag på et pressemøde nægtede han at svare på spørgmål om Manchester Uniteds interesse.

Barca forsøgte i sommer at sælge Frenkie de Jong til Manchester United, både for at score en stor transfersum og for at spare en af de højeste lønninger i truppen. De Jong ville dog ikke medvirke til et skifte og han er derfor stadig i Barca.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Nu er der forlydender om, at United vil gøre et nyt forsøg i håbet om, at De Jong har skiftet mening. I dag på et pressemøde i den hollanske VM-lejr, blev Barca-spilleren spurgt til sagen.

'Om jeg er tæt på at tegne kontrakt med Manchester United til sommer? Jeg vil ikke tale om klubfodbold. Jeg er til VM' var det korte og kontante svar.

Det er angiveligt Uniteds træner Erik Ten Hag der presser på for at United skal hente De Jong. Han ser den 25-årige De Jong som en bærende figur på den engelske midtbane i bestræbelserne på, at bringe klubben tilbage blandt de bedste i Premier League og i Europa.



.:FORSIDE:.