Griezmann og Pjanic scorede i onsdagens landskampe

Rune Stentoft Arlbjørn - 25.03.21

// Ousmane Dembélé // Antoine Griezmann // Frenkie de Jong // Miralem Pjanic

I går var de første af Barcas spillere i aktion for deres respektive landshold og her kom både Griezmann og Pjanic på tavlen, men uden at vinde. Heller ikke De Jong kom sejrsrigt ud af onsdagens kampe.

Holland fik en skidt start på VM kvalifikationen, da de tabte på udebane til Tyrkiet med 4-2 onsdag aften. Hollænderne havde Frenkie de Jong med fra start og det samme var Depay og Wijnaldum, som begge rygtes til Barca til sommer. Holland kom overraskende bagud 3-0 inden de reducerede to gange. Til slut lukkede tyrkerne dog kampen.

Senere samme aften kom Griezmann og Dembélé i aktion for Frankrig, der spillede hjemme mod Ukraine. Griezmann startede inde i angrebet, hvor han efter 19 minutters spil bragte sit land foran med 1-0 efter et flot mål. Målet var dog ikke nok for Frankrig til at tage sejren for i anden halvleg udlignede Ukraine til kampens resultat på 1-1.

Griezmann var på holdkortet placeret som angriber sammen med Giroud i en 4-4-2, men Barca-spilleren trak ofte meget ned centralt i banen for at deltage i spillet. Ud over målet var det dog ikke nogen virkelig god kamp for Griezmann for Frankrig, som var kendtegnet for alle de franske spillere i kampen, der havde en lad tilgang til kampen.

Den franske landstræner Didier Deschamps forsøgte at ændre på kampen i anden halvleg, da han sendte Dembélé i kamp for Frankrig for første gang i to og et halvt år, men kantspilleren leverede ikke nogen god indsats mod Ukraine. Lenglet så hele kampen fra bænken.

På samme tidspunkt som Frankrig spillede fik Pjanic nogle vigtige minutter i benene, da han spillede hele kampen i Finland for Bosnien & Herzegovina. Midtbanespilleren fra Barca scorede i kampen, men fik dog ikke det ønskede resultat mod Finland, da han sammen med sine landsholdskammerater spillede uafgjort 2-2.