fbpx
Annonce

Danske Barca-fans godkender Xavis første år i Barca

FCBARCELONA.DK - 29.11.22

// Xavi

I forgårs afholdt vi her på fcbarcelona.dk en afstemning, hvor vi bad de danske Barca-fans bedømme Xavis indsats som Barca-træner i hans første år i spidsen for holdet. Her bliver indsatsen godkendt af et stort flertal.

I afstemningen kunne man vælge mellem følgende muligheder:

- Fantastisk
- Godkendt
- Middel
- Ikke godt nok
- Ud med ham!

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Flere end 1.800 har givet deres mening til kende og her viser der sig et klart billede af tilfredshed med Xavi, der forleden rundede sit første år som Barca-træner.

Små 63% stemmer 'Godkendt', mens 8% mener indsatsen har været fantastisk. Det er altså 71% der giver en tommel op for Xavis indsats som Barca-træner. At der ikke er flere der stemmer 'Fantastisk' skyldes helt sikkert den alt for tidlige exit af Champions League.

21,65% giver Xavi karakteren Middel, mens næsten 6% mener det ikke har været godt nok. Under 2% af stemmerne mener at Xavi skal ud af klubben.

Der er således fin opbakning til Xavi, men vel at mærke ikke topkarakter. Det er da heller ingen hemmelighed, at Xavis første år har budt på op- og nedture. Xavi har været den første til at erkende, at ikke alt er gået som havde håbet.



.:FORSIDE:.