fbpx
Annonce

Dani Alves hylder Messi efter fransk ligatitel

Markus Johannessen - 26.04.22

// Lionel Messi // Dani Alves

Barca-veteranen Dani Alves sendte roser afsted til sin gamle kollega, da Lionel Messi hamrede en fuldtræffer ind i netmaskerne, hvilket sikrede ham og Paris Saint-Germain det franske mesterskab. 

'Hvis du en dag skal overgås, så lad det være af en, som er bedre end dig' skriver Dani Alves i et opslag på Instagram, hvor han hylder Messi for at have vundet den franske liga og dermed opnået sit trofæ nummer 39 i løbet af hans karriere. 

Dani Alves har lige nu æren af at være den mest succesrige fodboldspiller i verdenshistorien med sine 43 trofæer. Det positionerer ham blot fire trofæer foran den argentinske troldmand, som Dani Alves altså selv mener kan nå at overgå ham og ikke blot nøjes med at være kongen af individuelle titler. 

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Messi har hjulpet PSG i mål med mesterskabet og bidraget med fire mål og 14 assists i sine 22 kampe, hvilket dog er langt fra de statistikker vi var vant til at se fra ham i Barca. 

Ud af Messis 39 kollektive trofæer, er 35 af dem vundet med catalanerne. Messi er indehaver af 10 La Liga-titler, 8 Supercup, 7 Copa del Rey, 4 Champions League, 3 VM for klubhold og 3 europæisk Super Cup med Barca. For Argentina har han vundet U20 VM i 2005, OL i 2008 og Copa América i 2021, og nu har han altså rundet sit trofæ nummer 39 med franske PSG. 

Det siges, at Barca-legenden ikke trives i den franske hovedstad og det skulle angiveligt fremgå i hans kontrakt, at han har en option om at forlade PSG før tid, hvis holdet ikke præsterede et Champions League-trofæ denne sæson. Der er dog ingen indikationer fra catalanerne eller argentineren om et comeback på Camp Nou. Om han fortsætter trofæjagten for at overhale Dani Alves i PSG, Barca eller en helt tredje klub, vides endnu ikke.

Se Alves' opslag herunder.

.:FORSIDE:.