fbpx
Annonce

Dani Alves fejrede sine 39 år med afgørende assist

FCBARCELONA.DK - 08.05.22

// Dani Alves

Dani Alves fyldte 39 i fredags og han er ikke længere den spiller han var, da han senest spillede for Barca. Alligevel er han i stand til at være afgørende. Det så man i går mod Betis, hvor han lagde op til sejrsmålet i overtiden.

TV2's fodboldekspert Morten Bruun var hård i sin vurdering af Dani Alves, da han i går kommenterede kampen mellem Betis og Barca. 'Barcelona gør sig selv en bjørnetjeneste ved at beholde Alves' kom det blandt andet fra ham efter et par aktioner, hvor brasilianeren havde svært ved at følge med og lavede et par fejl.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Kendsgerningen er da også, at alderen er ved at indhente Dani Alves, hvilket er ganske naturligt som man har rundet de 39 år i topfodboldens verden. Alligevel var det netop Alves der var ophavsmanden til det forløsende 1-2 mål som Jordi Alba satte ind efter tre minutters overtid.

Alves modtog bolden udenfor feltet og sendte den højt modsat, hvor Alba kom stormende og helflugtede den i nettet. Efter kampen fortalte Xavi, at netop denne aktion var noget holdet havde trænet på.

Mens alle kan se, at Alves' karriere synger på sidste vers, viste han i går, at han alligevel kan hjælpe Barca i holdets aktuelle situation. Hans vinderinstinkt, gejst og glæde har været med til at løfte holdet siden han vendte tilbage til klubben i efteråret.

Dani Alves kræver ingen høj løn for at spille for Barca og spørgsmålet er om Xavi ikke vælger at give brasilianeren en sæson mere i Barca-trøjen.

.:FORSIDE:.