fbpx
Annonce

Carles Aleñá: 'Xavi bliver verdens bedste træner'

Anders Lang Jensen - 09.04.22

// Carles Aleñá

Lørdag aften gæster Getafe med Carles Aleñá Real Madrid på Santiago Bernabeu i en kamp om vigtige point til Getafes bundstrid i ligatabellen. Aleñá håber at kunne drille Barca-rivalerne og storroser samtidig cheftræner Xavi.

Barca solgte i sommer Carles Aleñá til Getafe for 5 millioner euro, hvor gennembruddet hjemme i det catalanske aldrig kom for midtbanespilleren. Nu vil han hjælpe Barca ved at tage point mod Real Madrid for at åbne endnu mere op i titelkampen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’At spille på Santiago Bernabeu er vigtigt for mig. Getafe vil vinde - også fordi det kan hjælpe mine gamle holdkammerater. Barca spiller helt fantastisk, og for mig er de det bedste hold i ligaen. Lad os se, om titelkampen bliver spændende igen’, siger Carles Aleñá ifølge avisen Marca, og kommenterer desuden Xavi i rollen som cheftræner.

’Jeg ville have elsket at spille sammen med ham. Han har været mit idol, siden jeg var helt lille. Han kommer til at blive verdens bedste træner’, slutter den tidligere La Masia-spiller.

Carles Aleñá er fast mand på Getafes midtbane, hvor han har spillet 26 kampe i ligaen med et mål og en assist til følge.

.:FORSIDE:.