fbpx

Cádiz gav en hjælpende hånd i kampen om 2. pladsen

FCBARCELONA.DK - 30.04.22

// La Liga // Cadiz

Barca fik uventet hjælp i går aftes i deres kamp for at slutte på andenpladsen i La Liga, for Cádiz overraskede ved at tage point fra Sevilla på Sánchez Pizjuan. Det skal Barca forsøge at udnytte i morgen aften mod Mallorca.

Cádiz er i gang med en sand oplevelseskamp i La Liga, hvor de længe har lignet et oplagt bud på en nedrykker. De vandt sensationelt på Camp Nou for to uger siden og i går mod Sevilla på Sánchez Pizjuan spillede de 1-1.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Dermed smed Sevilla to point og det er godt nyt for Barca, selvom de må aflevere andenpladsen til andalusierne, der nu er et enkelt point foran Barca, inden catalanernes møde med Mallorca søndag aften på Camp Nou.

Det ligner en rigtig god mulighed for Xavi og hans spillere til at konsolidere sig på andenpladsen. Efter skuffelserne mod Cádiz og Rayo hjemme på Camp Nou, er der ikke råd til at smide flere point, hvis den eftertragtede andenplads skal i hus.

Barcas overordnede mål er at slutte i top 4, så holdet kommer med i næste sæsons Champions League, men en andenplads betyder deltagelse i næste sæsons spanske Supercup, hvilket der både er penge og prestige i.

.:FORSIDE:.