fbpx
Annonce

Barcas nye præsident skal have en snak med Dembélé

FCBARCELONA.DK - 24.01.21

// Ousmane Dembélé


Når Barca på et tidspunkt får ny præsident, er der mange opgaver ligger og venter på skrivebordet. En af dem er at få taget en afklarende snak med Ousmane Dembélé, for hans kontrakt udløber allerede i 2022.

Barca er i vid udstrækning handlingslammet, så længe klubben hverken har bestyrelse eller præsident, men kun en midletidig ledelse, der har til opgave at holde klubben kørende, uden at der kan tages de store og afgørende beslutninger.

Præsidentvalget den 24. januar er udskudt på grund af coronasituationen og endnu er der ikke sat en ny dato. Der tales dog om den 7. marts, men om det kan lade sig gøre, er der ingen der ved.

Det udskyder flere presserende spørgsmål og et af dem omhandler Ousmane Dembélé, der endelig ser ud til at være på vej mod det niveau og den form, der fik Barca til at købe den skadesplagede angriber tilbage i 2017.

Dembélés kontrakt udløber til juni 2022, altså efter næste sæson. Derfor er det vigtig for Barca at vide, hvilke planer Dembélé har. Klubbens ønske er at forlænge med franskmanden inden man tager hul på næste sæson og man har behov for at vide, om Dembélé er med på at forhandle en ny kontrakt på plads.

Dembélé er kun 23 år og det sidste Barca ønsker er, at han efter næste sæson kan tage til en anden klub på en fri transfer. Hvis han ønsker at prøve noget nyt i sommeren 2022, vil Barca gerne have penge for ham og det vil kræve en forlængelse til sommer.

Hvis Dembélé ikke ønsker at tale forlængelse, kan Barca blive tvunget til at sælge ham til sommer, også selv en salgssum vil ligge langt under hans markedsværdi. Det vil dog stadig kræve at Dembélé er med på et salg. I sommer ville Manchester United gerne købe ham og Barca var klar til at sælge, men Dembélé selv sagde nej.

Der er da også forlydender om, at det er Dembélés plan at blive i Barca til 2022, for så at kunne score kassen på et gratis skifte til en anden storklub. Det er det scenarie som den nye præsident i Barca skal forsøge at undgå.

.:FORSIDE:.