fbpx
Annonce

Barca vil tjene stort på at spille venskabskampe

Anders Lang Jensen - 26.02.23

Ovenpå Barcas tidlige exit fra europæisk fodbold i denne sæson går klubben samtidig glip af væsentlige indtægter i form af præmiepenge fra turneringerne. Et alternativ til den indtjening kan nu blive at spille venskabskampe.

Et exit fra gruppespillet i Champions League og senere playoff-runden mod Manchester United betyder, at Barca er gået glip af rigtig store millionsummer i præmiepenge. Derfor arbejder ledelsen på en række alternativer for at skabe nye indtægtskilder.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Mundo Deportivo er et af de greb at spille venskabskampe rundt om i verden til sommer, når sæsonen er slut. Det samme gjorde Barca efter sidste sæson, da de spillede mod et allstar-hold fra australsk fodbold i Sydney. Det indkasserede Barca fem millioner euro på.

Samme manøvre planlægger klubben altså at gøre igen til sommer, og ved at spille et par lignende venskabskampe, kan Barca tjene en smule af det tabte tilbage. Derudover ventes det, at holdet igen rejser til USA til pre-season før næste sæson, som også vil være godt rent økonomisk for klubkassen.

hold42

.:FORSIDE:.