fbpx
Annonce

Barcas medlemmer skal diskutere Superliga til juli

FCBARCELONA.DK - 04.06.21

// Joan Laporta // Super League


I går meldte Barca ud, at der holdes generalforsamling den 4. juli på Camp Nou. Her kommer klubbens mange medlemmer til at diskutere den meget omtalte Superliga, hvorefter klubben skal beslutte hvad man gør.

Da Barca besluttede at være en af initiativtagerne til den meget kritiserede europæiske Superliga, var det fra starten en forudsætning, at klubbens medlemmer på demokratisk vis skal høres. Den forudsætning bliver nu ført ud i livet.

På generalforsamlingen den 4. juli, hvor der er mange andre emner på agendaen, er der afsat tid til at diskuere ledelsens initiativ omkring Superligaen. I går på et pressemøde talte præsident Laporta om emnet.

'Når vi er nået hertil med Superligaen er det fordi, at vi forsvarer Barcas interesser. Vi vil informere på generalforsamling og forklare det godt til medlemmerne, både hvad der sker hvis vi er med og hvis vi ikke er' sagde han.

Det ligger endnu ikke fast om det bliver til en egentlig afstemning om deltagelsen i Superligaen eller ej, men medlemmerne vil blive hørt og der er med garanti mange der vill gribe mikrofonen og give sin mening til kende.

For Joan Laporta og hans ledelse er det afgørende, at de føler opbakning fra generalforsamlingen, hvis de skal gå videre med Superligaen.

I modsætning de engelske klubber der også deltog i projektet, men som hurtigt trak på grund af kritikken fra UEFA og tilhængerne, er der ikke den store modstand at spore blandt de catalanske fans, men det bliver på generalforsamlingen den 4. juli at man får et klart indtryk af, hvad klubbens medlemmer mener om planerne.

.:FORSIDE:.