fbpx
Annonce

Barca holder øje med Araújos landsholdsdeltagelse

Simon Arun Vrábel - 11.10.23

// Ronald Araujo

Med Jules Koundé som den seneste spiller på skadeslisten er Barca nervøse over, at Uruguay har udtaget Ronald Araújo til landsholdets to VM-kvalifikationskampe, da den stærke forsvarsspiller kun lige er vendt retur fra sin skade.

I Barca er man nervøse over, at Uruguay har udtaget Ronald Araújo, som kun lige er kommet tilbage fra sin skade, da han sammen med Andreas Christensen er Xavis to stærkeste centrale forsvarsspillere nu hvor Jules Koundé er ude med et forstuvet knæ.

Imens landskampspausen for nogle spillere er en kærkommen mulighed for at få en pause i det tætpakkede ligaprogram, så skal andre spillere i aktion for deres landshold, og én af dem er Ronald Araújo. Ikke nok med, at forsvarsspilleren fra Uruguay skal på den lange rejse fra Europa til Sydamerika, så er Araújo også kun lige vendt retur fra den baglårsskade, som han pådrog sig i slutningen af august måned.

Artiklen fortsætter under annoncen


Avisen Sport fortæller, at Xavi slet ikke havde planlagt at bruge Araújo i kampen mod Granada, men da Jules Koundé måtte lade sig udskifte i slutningen af første halvleg blev cheftræneren tvunget til at sende uruguayeren på banen. Dertil skulle det vise sig at blive hårde 45 minutter, hvor Araújo endte med at kæmpe sammen med resten af angrebet i jagten på de tre point, og selvom forsvarsspilleren ydede en god indsats, ville Xavi med sikkerhed havde foretrukket af spare ham.

Nu er Ronald Araújo så udtaget til Uruguays to kvalifikationskampe til VM i 2026, og i Barca kan man kun håbe på, at forsvarsspilleren ikke pådrager sig en ny skade når og hvis han kommer i aktion for sit landshold. Selvom Xavi har Marcos Alonso og Iñigo Martínez som alternativer i det centrale forsvar, så er den stærkeste konstellation uden tvivl Araújo og AC, og med Koundé skadet har Xavi ikke brug for flere afbud i det catalanske forsvar.

Ronald Araújo har repræsenteret sit landshold 12 gange indtil videre siden han fik sin debut som 21-årig tilbage i 2020.

.:FORSIDE:.