fbpx
Annonce

Barca har kun scoret ét mål på 228 hjørnespark!

FCBARCELONA.DK - 13.02.21

© Getty Images

Barcas problemer på dødbolde er velkendte, uanset hvilken ende af banen man kigger på. Nu viser en statistik, at holdet har haft 228 hjørnespark denne sæson og kun i et enkelt tilfælde har det udmøntet sig i mål.

Hjørnespark er en vigtig del af fodbold, for det giver et hold mulighed for at få mange folk frem i feltet, hvilket ikke kan undgå at øge mulighederne for at score. De høje spillere bliver sendt frem i håbet om, at en af dem kommer højest.

Sådan er det dog ikke for Barca. Langt de fleste af deres hjørnespark tages kort og det betyder for det meste, at hjørnesparket ikke giver udbytte. Problemet er at Barca ingen høje spillere har, så længe Piqué sidder ude med en skade. Hverken Umtiti, Lenglet eller Araujo har højden eller kvaliteterne til for alvor at gøre sig gældende.

Det bekræftes af den statistik som El Mundo Deportivo bragte i går. Her havde man optalt 228 hjørnespark i alle turneringer denne sæson og altså kun et enkelt mål. Det kom i en Champions League kamp mod Dynamo Kiev, hvor Mingueza med hovedet snittede bolden videre, hvorefter Braithwaite kunne sende den i nettet.

Barca har altså haft 227 hjørnespark som de ikke har høstet udbytte af og det er noget modstanderne lægger mærke til. De kan derved indrette sit spil på, at Barca virker tandløs i dette aspekt af spillet.

Ronald Koeman har ved flere lejligheder beklaget sig over, at han mangler høje folk, der kan være en trussel i luftrummet foran modstandernes mål.

.:FORSIDE:.