fbpx
Annonce

Barca har indkasseret flere mål end hele sidste sæson

FCBARCELONA.DK - 21.12.23

 


Det har været en svær første halvdel på sæsonen for Barca, som har været voldsomt ineffektive foran mål. Defensiven har dog i særdeleshed set svag ud, hvilket målscoreren også tydeligt viser.

Selvom Barca onsdag sikrede en sejr på 3-2 over ligaens sidsteplads fra Almería, så viste kampen meget præcist hvordan den første halvdel af sæsonen har været for catalanerne. Spillet fungerede ikke, store chancer blev misbrugt og defensiven svigtede gang på gang.

Artiklen fortsætter under annoncen


I onsdagens indkasserede Barca to mål i sejren over Almería og det betyder, at Xavis mandskab efter de første 18 runder har lukket hele 21 mål ind. Det svarer til, at man har lukket 1,166 mål ind per kamp, hvilket vidner om en forfærdelig defensiv.

Og faktisk betyder de 21 indkasserede mål i den spanske liga, at Barca allerede efter 18 runder har lukket flere mål ind end i hele sidste sæson. I sæsonen 2022/2023, hvor Barca som bekendt løb med mesterskabet, lukkede man 20 mål ind i sæsonens 38 runder. I denne sæson han man altså allerede efter 18 runder lukket ét mål mere ind.

Der er derfor ingen tvivl om, at Xavi har en enorm opgave foran sig i juleferien. Her skal der både stilles skarpt i angrebet, men vigtigst af alt også genfinde styrken i defensiven, som var så afgørende i sidste sæson.

Se stillingen i La Liga her.

// La Liga // Almeria
.:FORSIDE:.