fbpx

Barca bekræfter: 'Vi er i dialog med Messi om retur'

FCBARCELONA.DK - 31.03.23

// Lionel Messi

Rygterne om Lionel Messis retur til Barca har aldrig været varmere og fredag eftermiddag bekræftede Barcas vicepræsident, at man er i dialog med den argentinske troldmand om hans skifte tilbage til Camp Nou.

Indtil videre har der kun været tale om spekulationer, når det gjaldt Lionel Messis mulige skifte tilbage til Barca til sommer, men denne fredag blev historien på overraskende vis bekræftet af Barca selv. Det var klubbens vicepræsident, Rafael Yuste, som udtalte sig.

'Både Messi og hans familie ved, hvor meget vi elsker ham. Jeg ville elske at se ham tilbage i Barca og jegf er sikker på, at vores tilhængere har det på samme måde. De store historier i livet skal sluttes på en ordentlig måde og derfor er vi i dialog med Messi om hans retur' sagde Yuste.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Det vil være det mest naturlige for ham at komme tilbage. Messi er forelsket i Barca og i byen Barcelona. Jeg er overbevist om, at hans retur bliver en realitet. Vi håber at se ham tilbage i Barcelona'.

'I kender alle til den dialog, som vi har haft med Messi. Præsident Laporta har talt med Leos far og de har et godt forhold til hinanden. Lige nu ønsker jeg dog ikke tale mere om Messi, da han stadigvæk spiller i PSG'

Til slut blev Rafael Yuste spurgt til klubbens økonomi og hvor vidt det overhovedet er realistisk at arbejde på Messis retur. 'Vi har stadigvæk adskillige måneder til at forbedre vores økonomi, til at arbejde sammen med Javier Tebas og til at fremlægge vores økonomiske plan med vores likviditet og indtægter'.

.:FORSIDE:.