fbpx
Annonce

Barca B er i krise og trues af nedrykning

FCBARCELONA.DK - 22.02.22

// Barca B

ps5 art


Mens Barcas førstehold har vist stigende formkurve i 2022, har det modsatte været tilfældet for klubbens næstbedste mandskab, Barca B. Efter at have været oprykningskandidat, er det nu nedrykning der truer.

Det helt store mål for Barca B er oprykning til den næstbedste række i spansk fodbold og frem til det sene efterår blandede holdet sig da også i toppen af tabellen. Siden er holdet gået helt i stå, for de har ikke vundet i deres seneste otte kampe.

Artiklen fortsætter under annoncen


I weekenden var det uhyre tæt på et nederlag hjemme på Estadi Johan Cruyff, hvor Albacete var på besøg, men en scoring i sidste minut reddede et 2-2 resultat i hus.

Man skal helt tilbage til den 12. december for at finde den seneste sejr til Barca B og siden er fulgt fire uafgjorte og fire nederlag. De resultater har betydet, at holdet er røget ned på en skuffende 14. plads, kun et enkelt point fra nedrykningsstregen.

Derfor tales der om krise hos Barca B, for lykkes det ikke for træner Sergi Barjuan at vende udviklingen, vil en nedrykning true og det vil være en reel katastrofe for klubben, da det vil forringe vilkårene for at udvikle de unge spillere.

Den catalanske presse er begyndt at tale om at Barjuan er fyringstruet, hvis der ikke snart kommer en sejr eller to i hus. Det er meget tæt i tabellen, for Barca B er kun otte point fra kvalifikationskampe, så sæsonen er absolut ikke afgjort endnu.

.:FORSIDE:.