fbpx
Annonce

Balde fik som den eneste ros efter Bayern-kampen

Peter Vyff - 29.10.22

// Alejandro Balde

Alejandro Balde spillede en strålende kamp imod Bayern München forleden, selvom resten af holdet langt fra imponerede. Stortalentet beviste dermed hans kvaliteter imod et storhold, hvilket Xavi angiveligt også roste ham for efter opgøret.

Barca havde, trods elimineringen fra Champions League, stadig en del af spille om imod Bayern München forleden. Catalanerne havde hårdt brug for at overbevise sig selv, og resten af fodboldverdenen, om at projektet på Camp Nou bevægede sig i den rigtige retning.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det lykkedes dog langt fra, efter en modløs indsats imod tyskerne, der endte med at tage fra Catalonien med en 3-0 sejr i bagagen. Selvom Barca spillede en sløj kamp, så formåede Alejandro Balde igen at imponere, og ifølge avisen AS skulle forsvarsspilleren være den eneste, som fik ros af Xavi efter kampen forleden.

Stortalentet fra La Masia formåede langt hen i kampen at kontrollere modstanderholdets Serge Gnabyri og Noussair Mazraoui, der ellers trykkede på i hele kampen. Catalaneren formåede også at vise sine kvaliteter fremad banen, hvor han med flere dribleture op langs kanten kom til nogle farlige situationer i deres felt.

Den 19-årige Balde formåede dermed igen at overbevise trænerstaben og ledelsen om hans store potentiale. Catalaneren understregede også, med hans præstation, at han er til at stole på i fremtiden, og det ser derfor ud til at Jordi Alba for alvor har tabt sin ellers faste plads i startopstillingen.

Alejandro Baldes imponerede form har også kastet en foreløbig VM-udtagelse af sig, da Luis Enrique forleden udtog forsvarsspilleren til Spaniens bruttotrup. Ledelsen på Camp Nou skulle eftersigende også arbejde på en snarlig kontraktforlængelse med stortalentet, som må siges at være mere end fortjent.

 

.:FORSIDE:.