fbpx

Avis: UEFA beslutter til februar om Barca skal straffes

FCBARCELONA.DK - 25.12.23

// Champions League // UEFA

Forleden kom det frem, at UEFA overvejer at straffe Barca for brud på de økonomiske regler og at det kan medføre udelukkelse fra Champions League. Nu er der forlydender om, at der kommer en afgørelse til februar.

UEFA er tilsyneladende i tvivl om Barca overholder de finansielle regler som fodboldorganisationen har vedtaget og viser det sig, at der findes uregelmæssigheder, vil der falde en straf. Den kan gå fra en overkommelig bøde til udelukkelse fra Champions League i flere i sæsoner.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Marca er Barca ikke den eneste klub som UEFA undersøger. Hele otte klubber skulle være i søgelyset, blandt dem PSG, Manchester City og AC Milan.

Avisen fortæller samtidig, at det forventes at UEFA drager en konklusion i løbet af februar måned. Her vil det blive meldt ud, hvis nogle klubber har brudt reglerne.

I Barcelona tager man angiveligt UEFA's undersøgelse med ophøjet ro, for alle regnskaber er for længst blev godkendt af La Liga og dermed virker det ikke realistisk, at der skulle være foregået noget forkert..:FORSIDE:.