fbpx
Annonce

Avis: Ter Stegen åben overfor lønnedgang

Peter Vyff - 11.08.22

// Ter Stegen

Barca har travlt på Camp Nou for tiden, hvor ledelsen kæmper med at få økonomien til at løbe rundt. Catalanerne kan på nuværende tidspunkt ikke registere holdets nyindkøb, og derfor arbejdes der på at reducere holdets lønomkostninger.

Joan Laporta og resten af ledelsen har nok at se til for tiden. Catalanerne, som har formået at hente flere forstærkninger til Camp Nou, forsøger i øjeblikket på at komme af med en række førsteholdsspillere, som er kommet i overskud efter ankomsten af Robert Lewandowski, Jules Koundé, Andreas Christensen, Franck Kessié og Raphinha.

Ledelsen forsøger derfor at komme af med Martin Braithwaite og Samuel Umtiti, som ikke har en fremtid på Camp Nou. Men selv hvis det skulle lykkes at få solgt førsteholdsspillerne, så er det ifølge Mundo Deportivo ikke nok til at få økonomien til at løbe rundt.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Catalanerne arbejder derfor på andre løsninger, hvorpå økonomien kan forbedres, og hvor det bliver muligt at få indregistreret holdets nyindkøb. Ledelsen ønsker eftersigende at nedjustere holdets omkostninger, og derfor forhandles der i øjeblikket med kaptajnerne Sergio Busquets og Gerard Piqué omkring en lønnedsættelse.

Ifølge Mundo Deportivo ønsker ledelsen dog ikke at stoppe her, og derfor bliver en række førsteholdsspillere nu eftersigende også bedt om at gå ned i løn. Marc-André Ter Stegen skulle være én af de spillere, som der bliver forsøgt forhandlet med, og målmanden skulle angiveligt være åben overfor at tage imod en lønnedgang for at hjælpe Barca.

Tyskeren har kontrakt med Barca indtil 2025, og han er højt vurderet af cheftræneren Xavi, der har Ter Stegen som hans klare førstevalg i målet. Lige netop det faktum skulle have stor betydning for landsholdsspillerens velvilje overfor at tage imod en lønnedgang, og sætte sig til forhandlingsbordet med ledelsen.

Målmanden skulle ifølge Mundo Deportivo have en klausul indskrevet i hans kontrakt, der påbyder ham at nedsætte sine lønkrav, hvis der skulle ske noget uforudsigeligt. Klausulen anses for værende ret subjektiv, men Ter Stegens ønske om at hjælpe holdet kan der ikke tages fejl af.

.:FORSIDE:.