fbpx

Avis: Silva har bedt om at blive solgt til Barca

Simon Arun Vrábel - 18.06.22

// Bernardo Silva

Bernardo Silva fra Manchester City har angiveligt bedt sin klub om at indgå i en dialog med Barca, da han gerne vil spille på Camp Nou når den nye sæson går i gang. Et køb af portugiseren bliver dog ikke billigt.

Den 27-årige portugiser fra Manchester City har angiveligt bedt om at få lov til at skifte til Barca. Det er godt nyt for catalanerne, men portugiseren bliver ikke billig og det lader til, at et salg af Frenkie de Jong vil blive udslagsgivende for, om Silva kan trække i Barca-trøjen fra næste sæson.

Den offensive midtbanespiller er et produkt fra portugisiske Benfica, hvor han har spillede frem til 2014. Her rykkede han til Monaco inden Manchester City i 2016 hentede ham til England, hvor han har spillet lige siden. Bernardo Silva er i dag blandt de største navne i Guardiolas trup, hvor han spillede imponerende 50 kamp i sidste sæson. Det bliver derfor ikke nogen nem opgave at få ham til Camp Nou, men de to klubbers gode forhold til hinanden og situationen med Frenkie de Jong kan gøre tingene lettere.

{loadmoduleid 260

Ifølge avisen Mundo Deportivo er forholdet imellem City, Barca og Silva glimrende, og der meldes ikke om de samme komplikationer som man eksempelvis ser det i øjeblikket med Lewandowski og Bayern München. Avisen henviser til, at catalanerne håber at kunne få et skifte igennem i samme gode ånd, som man for nyligt så det med Ferran Torres, da han tog samme tur fra England til Spanien.

Bernardo Silva er dog ikke nogen billig herre, for hans gode præstationer i løbet af hans fem år hos englænderne har fået hans pris op på 80 millioner euro. Meget pudsigt er det præcis den samme pris, som Barca forlanger for hollandske Frenkie de Jong og det er ikke noget tilfælde. Meldingerne går på, at catalanerne arbejder med to forskellige muligheder. Enten får de Manchester United til at matche prisen på Frenkie de Jong med dén pris, som City forlanger for Silva – alternativt vil man forsøge at lave et lige bytte imellem Silva og De Jong.

Xavi drømmer om en startellever hvor midtbanen i de næste par år kommer til at bestå af Sergio Busquets, Pedri og Bernardo Silva og man kan da heller ikke underkende hvor kompetent en trekløver dén sammensætning vil være. Vigtigst for det kommende puslespil er, at Silva selv gerne vil til Barca og det faktum, at han direkte har opfordret Manchester City til at sælge ham vil stille catalanerne væsentligt bedre i den mulige kommende forhandlinger.

.:FORSIDE:.