fbpx
Annonce

Avis: Salg af Frenkie de Jong drøftes i ledelsen

Anders Lang Jensen - 22.11.21

// Frenkie de Jong

instabar


Barcas hollandske midtbanemand Frenkie de Jong viste hurtigt sine evner efter sit skifte fra storklubben Ajax i hjemlandet i 2019. De Jong har dog ikke leveret som håbet længe og et salg drøftes angiveligt internt i Barcas ledelse.


Den seneste tid har der været særdeles meget snak om Frenkie de Jong. Den hollandske landsholdsspiller er blevet rygtet til diverse klubber, efter spekulationerne om et Barca-exit er kommet på dagsordenen. Angiveligt er det noget man overvejer på Camp Nou.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


Ifølge den engelske avis The Independent følger storklubben Manchester United hollænderens situation tæt. Ifølge avisens oplysninger er der drøftelser blandt medlemmerne af ledelsen i Barca, om et salg af Frenkie de Jong skal realiseres i et af de næstkommende transfervinduer.

Unge talentfulde spillere er brudt frem på den centrale midtbane siden hollænderens ankomst såsom Gavi, Pedri og Nico González. Netop det faktum skulle få et hårdt økonomisk presset Barca til at overveje idéen om at sælge Frenkie de Jong og indkassere mellem 75 og 90 millioner euro på ham.

Klubber som Manchester City og PSG har tidligere været på banen, mens Manchester United altså angiveligt skulle holde øje med udviklingen i det catalanske.

.:FORSIDE:.