fbpx
Annonce

Avis: Nu rykker Barca fokus mod Alejandro Grimaldo

Anders Lang Jensen - 29.01.22

// Alejandro Grimaldo

Med den forestående bekræftelse af Adama Traoré som ny mand på Camp Nou er Barca ikke færdige på vintermarkedet, der smækker i om ganske få døgn. Venstreback Alejandro Grimaldo skulle også nærme sig et Barca-comeback.

Det er et afgørende punkt for ledelsen og cheftræner Xavi at bringe nyt blod ind, der kender klubbens filosofi, og som vil kæmpe hårdt for projektet. Adama Traoré er villig til at acceptere en stor lønnedgang for at komme til Barca, og det siger meget om spillerens indstilling til opgaven.

Artiklen fortsætter under annoncen


Netop af samme årsag ligner Benficas Alejandro Grimaldo også et godt bud på en ny spiller til Barca inden vinduets lukning. Ifølge avisen Sport er det tidligere La Masia-talent ivrig efter at vende tilbage, og portugisiske Benfica skulle være åbne for at forhandle om en transfer.

Avisen beretter, at portugiserne gerne vil have en Barca-spiller retur på en lejeaftale. Her skulle Oscar Mingueza og Alejandro Balde være interessante, og det er to spillere, Barca gerne vil sende ud på et lejeophold.

Alejandro Grimaldo har kontraktudløb i 2023, og det sætter Barca i en fordelagtig situation, når det kommer til at forhandle en transfer denne vinter. Det tyder på, at man for en relativ beskeden transfersum kan bringe Grimaldo tilbage til Camp Nou for at skabe ny konkurrence på venstrebacken.

.:FORSIDE:.