Avis: Liverpool vil have Dembélé i stedet for Werner

Rune Stentoft Arlbjørn - 21.06.20

© Getty Images

For et par dage siden kom det frem, at Chelsea løb med stjerneangriberen Timo Werner, som Liverpool også var ude efter. Nu retter Liverpool angiveligt blikket mod Ousmane Dembélé i stedet for den tyske angriber.

Dembélé er fortsat ved at komme sig over den operation han gennemgik i februar. Han ventes først klar igen i august, men når han bliver klar er fremtiden for den franske angriber uvis i Barca.

Liverpool forsøgte til det sidste at hente Timo Werner, men i sidste ende endte han i Chelsea. Nu ser Liverpool angiveligt sig om efter et alternativ og her har de rettet blikket mod Dembélé, som de flere gange tidligere er blevet sat i forbindelse med.

Ifølge den catalanske avis El Mundo Deportivo, så er Liverpool klar til at gå efter Dembélé, hvis han bliver til salg eller hvis han bliver mulig at leje. Englænderne skulle angiveligt også foretrække at få Dembélé til klubben i stedet for at få Phillippe Coutinho tilbage.

I Barca står man med et ben i hver lejr i forhold til at skille sig af med Dembélé. Klubben vil kun lade ham gå, hvis et tilbud på 50-60 mio. euro kommer på ham eller hvis de får præsenteret en lejeaftale for ham i stil med den Coutinho har med Bayern München.

.:FORSIDE:.