Avis: Liverpool og Juventus vil have Dembélé på lån

Rune Stentoft Arlbjørn - 05.06.20

© Getty Images

Ousmane Dembélé er stadig et stort navn ude i Europa, da han på trods af sine utallige skader stadig bliver sat i forbindelse med store klubber. Nu melder Liverpool og Juventus sig på banen med lejeaftaler.

Juventus har længe forsøgt at sende Miralem Pjanic til Barca. Som pris for ham er Dembéle´nu blevet nævnt i forhandlingerne mellem den italienske klub og Barca. Juve vil dog kun have franskmanden på en lejeaftale for at teste ham og se om han kan holde sig skadesfri.

Liverpool er tidligere blevet sat i forbindelse med Dembélé. Interessen skulle være intakt og ifølge den catalanske avis Mundo Deportivo, så er overvejer englænderne at hente Dembélé på en lejeaftale. Her vil englænderne også få en købsoption med i aftalen.

Jürgen Klopp står i spidsen for Liverpool og han har en fortid i Dortmund ligesom Dembélé, men franskmanden krydsede ikke sin vej med Klopp i Dortmund. Alligevel har Klopp gode raporter på Dembélé og det skulle være årsagen til Liverpools interesse.

I forhold til Liverpool kan Dembélé være tiltænkt en rolle som erstatning for Sadio Mané, der rygtes væk fra Liverpool til sommer. Afrikaneren sættes blandt i forbindelse med et skifte til Real Madrid.

.:FORSIDE:.