fbpx

Avis: Kun otte spillere får bonus i denne sæson

Peter Vyff - 23.05.24

 


Sæsonen er snart afsluttet, hvilket har givet ledelsen mulighed for at få det økonomiske overblik over holdets udgifter. Catalanerne har blandt andet kigget ind i spillernes bonusordning, som kun otte af dem har gjort sig fortjent til.

Barca mangler kun en kamp mod Sevilla, inden der kan afholdes en kort sommerferie, hvorefter størstedelen af spillerne støder til deres respektive landshold. Catalanerne har allerede sikret sig andenpladsen i La Liga, og ledelsen er derfor ikke langt fra at kunne færdigevaluere på sæsonen.

Ledelsen har blandt andet kigget ind i den bonus, som spillerne får udbetalt alt afhængig af deres præstationer på banen. Og ifølge avisen Sport står kun otte spillere til at modtage bonussen, der angiveligt tilfalder Marc-André ter Stegen, Jules Koundé, Ronald Araújo, Andreas Christensen, João Cancelo, Ilkay Gündogan, Robert Lewandowski og Frenkie de Jong.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det skyldes, at de har spillet mindst 45 minutter i mindst 60% af kampene, bortregnet mistet tid på grund af skader og karantæner. Det har kun en tredjedel af spillertruppen gjort sig fortjent til, hvilket også understreger de store skadesproblemer, som Barca har været ramt af i denne sæson.

Selvom bonusserne er noget lavere end tidligere år, er det fortsat et betydeligt beløb som ledelsen ser ud til at spare. Det bemærkelsesværdige er dog De Jongs kontrakt, der stadig trækker tråde til Josep Maria Bartomeus ledelse, og havde han været underlagt de nye regler, havde han ikke fået bonus.

Hollænderens aftale inkluderer nemlig ikke fraregningen af skader og karantæner, hvilket havde betydet, at han ikke opfylder kravet om 60% spillede kampe. Det er netop også én af årsagerne til, at ledelsen ønsker at genforhandle midtbanespillerens kontrakt, der langt fra ligner hans holdkammeraters.

// Andreas Christensen // Robert Lewandowski
.:FORSIDE:.