fbpx
Annonce

Avis: Kampen i Dallas indbringer fem mio. euro

Simon Arun Vrábel - 22.12.23

// USA

Der har været talt meget om opvisningskampen, som blev spillet i Dallas blot halvandet døgn efter, at Barca mødte Almeria. Nu forlyder det, at klubben angiveligt kun tjener fem mio. euro for deres anstrengelser.

På trods af at ingen har beklaget sig offentligt, så går rygterne i de catalanske medier på, at det ikke har skabt glæde og optimisme i truppen, at holdet skulle på en lang op opslidende rejse lige efter hjemmekampen mod Almeria.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er avisen Sport, som fortæller, at Barca modtager fem millioner euro for showkampen i Dallas mod mexicanske Club América venter og imens det ikke er normen at tjene enorme summer på opvisningskampe, så kunne man alligevel stille spørgsmålstegn ved, om det relativt beskedne beløb er besværet værd, for kampen blev spillet blot 36 timer efter kickoff i Barcelona.

Imens turen ikke er optimal rent sportsligt, så kan det omvendt give spillerne en god mulighed for at slutte året af med en oplevelse sammen, som kan bringe dem endnu tættere sammen.

Kampen blev spillet kl. 3.00 i nat dansk tid og umiddelbart efter satte holdet kurs hjem mod Barcelona, hvor de ankommer senere i dag. Først derefter kan julefreden for alvor sænke sig.



.:FORSIDE:.