fbpx
Annonce

Avis: Pedri når ikke at blive klar til El Clásico

Simon Arun Vrábel - 25.10.23

// Pedri

Selvom Xavi før kampen mod Athletic Bilbao var optimistisk omkring situationen for Pedri, så deltog den talentfulde midtbanespiller ikke i tirsdagens træning. Derfor bliver det svært for ham at blive klar til lørdagens El Clásico.

Inden kampen mod Athletic Bilbao søndag aften blev Xavi spurgt ind til situationen om de mange skadede spillere, og om nogle af dem kunne nå at blive klar til onsdagens Champions League kamp eller lørdagens El Clásico.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det var på pressekonferencen op til Bilbao-kampen, at Xavi blev spurgt ind til situationen vedrørende Frenkie de Jong, Pedri, Lewandowski, Koundé, Sergi Roberto og Raphinha, som alle p.t. sidder ude med forskellige skader, og selvom cheftræneren var forsigtig med sit svar, så sporede man alligevel en smule håb og optimisme imellem linjerne.

'Koundé bliver helt sikkert ikke klar, for hans skade er af længere varighed og Sergi Roberto når det heller ikke, men vi får se med de andre. Det vil afhænge af, hvordan de har det, men vi vil ikke forcere noget', udtalte Xavi. Især Pedri havde man håbet at få klar til El Clásico, men ingen af de skadede spillere var på træningsbanen tirsdag.

I den catalanske presse var der spekulationer om, hvorvidt Pedri kunne nå at blive klarmeldt til El Clásico på lørdag, men med fraværet tirsdag, ser det svært ud. Xavi ønsker ikke at forcerer spillernes tilbagevenden.

Det ventes med spænding om en eller flere af de skadesmeldte spillere løber på træningsbanen torsdag. Bliver det tilfældet, er der et lille håb om en udtagelse til El Clásico.



.:FORSIDE:.