fbpx
Annonce

Avis: Braithwaite vil have lov at skifte gratis

Simon Arun Vrábel - 05.07.22

// Martin Braithwaite

Selvom Martin Braithwaite ikke indgår i planerne for næste sæson har danskeren på ingen måde travlt med at forlade Camp Nou. I stedet håber han at kunne få lov til at rejse på en fri transfer.

Forholdet imellem Barca og Martin Braithwaite begynder at udvikle sig til en kedelig historie, for på den side har Xavi meldt ud, at danskeren ikke har en fremtid på Camp Nou. På den anden side begynder danskeren at fremstå som stædig og uvillig til at forlade den catalanske storklub. Braitwaithe håber at kunne forlade klubben på en fri transfer, men det har klubben afvist.

Hele fodboldverden spærrede øjnene op, da Barca i 2020 præsenterede Martin Braithwaite som løsningen på klubbens angrebsproblemer og for danskeren fra Esbjerg var det da også en drøm, som gik i opfyldelse. Braithwaite fik muligheden for skifte de mere ydmyge rammer hos CD Leganés ud med en hverdag i fællesskab med Messi, Suárez og mange flere af de største angrebsstjerner. Derfor var det da også en yderst ydmyg dansker, som flere gange ytrede til de catalanske medier, at han ville arbejde hårdt og nyde at lære fra de bedste.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Selvom hverken Messi eller Suárez er at finde i klubben, så er Barca forsat blandt de største klubber i verden og derfor har danskeren på ingen måde travlt med at komme videre på trods af, at han er uønsket i klubben. Xavi har skulle have meddelt danskeren, at han ikke indgår i cheftrænerens planer for den kommende sæson og som konsekvens deraf er han blevet bedt om ikke at møde op til holdet pre-season. I stedet ønsker man, at Braithwaite finder sig en ny klub hurtigst muligt.

I danskerens lejr har man dog på ingen måder travlt og det endda til trods for, at VM afholdes i slutningen af året. Den danske angriber har en god løn i Barca og med sine 31 år forventes der ikke at være mange sæsoner tilbage på topniveau. Braithwaite har kontraktudløb i 2024 og derfor håber han på at kunne få lov til at skifte til en anden klub på en fri transfer. Hvis hans nye klub slipper for at betale de otte millioner, som Barca forlanger for danskeren, vil det nemlig betyde, at han kan se frem til en større sign-on bonus.

Den sportslige ledelse har dog ifølge avisen Sport gjort det klart for danskeren, at han ikke får lov til at forlade klubben gratis og det betyder, at det tegner til en kedelig konflikt imellem de to parter. Barca har brug for at kunne frigøre så mange penge i lønbudgettet som overhovedet muligt, men samtidig ønsker man ikke at lade en spiller, som man betalte 18 millioner euro for, rejse gratis. Barca står dog med et dårligere udgangspunkt end danskeren i forhold til hvor længe man kan trække situationen, for man har desperat brug for at kunne frigøre lønkroner således at nye spillere kan indskrives.

.:FORSIDE:.