fbpx
Annonce

Barcas ledelse holder vågent øje med Adama Traoré

Rune Stentoft Arlbjørn - 22.11.21

instabar


Siden Adama Traoré forlod Barca tilbage i 2015 til fordel for engelsk fodbold, har catalanerne holdt et vågent øje med deres tidligere ungdomsspiller. Ifølge den catalanske avis Sport ser Barca på muligheden for at hente ham tilbage.

Avisen skriver, at Barca er interesseret i at hente Adama Traoré tilbage, da han er en kantspiller, som passer ind i den måde Xavi gerne vil have holdet til at spille på, med fart og bredde over kanterne. Catalanerne kan derfor gå ind i kampen om at hente Adama.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


Adama Traoré har kontraktudløb med Wolwerhampton i sommeren 2023, altså om ca. 13 måneder. Ifølge Sport har catalaneren, der er født i L'Hospitalet de Llobregat, ingen intentioner om at forlænge med sin engelske klub, da han angiveligt vil videre til en større adresse.

Det er ikke kun Barca, som er ude efter muskelbundtet Adama Traoré. Den 25-årige hurtigløber tiltrækker sig også interesse fra Liverpool, men den engelske storklub lader ikke til at gå efter ham lige foreløbig, hvilket kan være til Barcas fordel.

Om ikke andet kan Adama Traoré kun komme tilbage til Barca, hvis der bliver tale om en fordelagtig handel for klubben, der passer til deres økonomi, som stadig ikke har det for godt. En mulig lejeaftale kan måske komme på tale til at starte med eller sågar en byttehandel med Francisco Trincao, der er på en lejeaftale hos Wolves.

// Adama
.:FORSIDE:.