Avis: Barca vil ikke risikere Dembélé mod Napoli

Rune Stentoft Arlbjørn - 31.07.20

© FC Barcelona

Ousmane Dembélé er vendt tilbage på træningsbanen på Ciutat Esportiva og det har været en af de bedste nyheder siden spillerne er vendt tilbage til træning efter afslutningen af La Liga. Han ventes dog ikke at spille mod Napoli.

Efter næsten seks måneder ude med en lårskade, har franskmandens tilstedeværelse på træningsbanen været en god nyhed. Der har endda været snak om, at Dembélé kan spille mod Napoli den 8. august.

Imidlertid gør Dembélés skadeshistorik og andre episoder med ham, at det er bedre at tage det stille og roligt. Dembélé træner stadig på et individuelt program og det betyder, at kampen mod Napoli nok kommer for tidligt for hans vedkommende.

Dembélé har været ude i lang tid og han er ikke fit til at spille kampe. Lægestaben vil heller ikke give ham det grønne lys før han er fuldstændig klar til at spille. Det skriver den catalanske avis Sport.

Champions League-kampen mod Napoli nærmer sig og Dembélé arbejder hårdere end nogensinde på at vende tilbage. Hvis ikke han bliver klar til Napoli, så satser han på at hjælpe holdet i slutrunden i Portugal, hvis Barca går videre. Alt peger dog på, at det nok er bedst for franskmanden at vente til næste sæson.

.:FORSIDE:.