fbpx

Avis: Barca tilbyder Dembélé forskellige kontrakter

Anders Lang Jensen - 02.10.21

// Ousmane Dembélé

Ousmane Dembélé har kontraktudløb efter denne sæson og kan til vinter snakke frit med andre klubber omkring et skifte. Der er dog ro omkring situationen, fordi en forlængelse nok skal lykkedes, men det kræver arbejde.

Den hurtige franske landsholdsspiller er ude med en længerevarende skade – en tilstand som Dembélé alt for ofte har siddet i som Barca-spiller. Forhandlingerne om en kontraktforlængelse er dog begyndt, og Barca-ledelsen arbejder med flere løsninger.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


Ifølge avisen Sport opererer Barca nemlig med at tilbyde franskmanden to forskellige kontrakttilbud. Det ene lyder på en to-årig forlængelse frem til 2024 med en tilhørende lønnedgang. Barca ved dog, at forhandlingerne ikke klares natten over, og man har derfor en plan B.

Det andet tilbud skulle nemlig lyde på en længere kontrakt, så den løber til 2025 i stedet. Her vil lønnedgangen ikke være lige så stor, men til gengæld spredes lønnen ud på en ekstra sæson, hvorfor sådan en aftale også vil være interessant for Barca.

Nu bliver det store spørgsmål, så hvor lang tid Dembélé har tænkt sig at trække tiden og om man når ud på den anden side af nytår, hvor også andre klubber kan deltage i forhandleringer med franskmanden.

.:FORSIDE:.