fbpx
Annonce

Avis: Barca kan bytte Sergi Roberto for Laporte

Rune Stentoft Arlbjørn - 08.06.21

// Sergi Roberto // Aymeric Laporte


Som det kom frem i weekenden er Barca angiveligt ude efter den franske forsvarsspiller Aymeric Laporte fra Manchester City. Nu forlyder det i den catalanske presse, at Barca kan sende Sergi Roberto til City i bytte.

Barca planlægger tilsyneladende at sælge de to venstrebenede midtstoppere Samuel Umtiti og Clement Lenglet. I den forbindelse ser det ud til, at catalanerne har vurderet, at der er brug for en ny forsvarsspiller med et godt venstre ben.

Her har en spiller som Pau Torres fra Villarreal været inde i billedet, men det tyder mere på, at Barca vil have Laporte fra Manchester City, som i øjeblikket er ved at forberede den kommende EM-slutrunde med det spanske landshold.

Laporte har ikke været foretrukket af Guardiola i City-forsvaret i denne sæson, så det kan åbne døren for et skifte til Barca. På Camp Nou skulle den sportslige ledelse derfor være klar til at sende Sergi Roberto til de engelske mestre i bytte for den 27-årige franskmand. Det skriver den catalanske avis Sport.

Før skiftet til Manchester City i 2018 spillede Laporte for Athletic Bilbao med stor succes i flere sæsoner. Dengang var catalanerne også ude efter Laporte, men han var for dyr, så der er tale om en spiller, som Barca har fulgt længe.

I Manchester City er Guardiola angiveligt meget interesseret i at få Barcas fjerdeanfører til klubben. Det var netop Guardiola som gav Sergi Roberto debut for Barca i en Champions League-kamp mod Real Madrid for flere år siden. Derfor lader en byttehandel med Sergi Roberto og Laporte til at være mulig.

.:FORSIDE:.