fbpx
Annonce

Avis: Barca følger 'den næste Erling Haaland'

Peter Vyff - 01.05.22

// Roko Simic

Barca står foran et hektisk transfervindue, hvor man har været sat i forbindelse med adskillige store stjernespillere. Ledelsen har dog også fokus på fremtidens talenter, og angiveligt har man fået nu fået øje på den næste 'Erling Haaland'.

Corona-situation har betydet, at man på Camp Nou har haft svært ved at finde penge til at forstærke holdet. Trænerstaben har derfor været nødsaget til at benytte flere ungdomsspillere, og det har vist sig at være en kæmpe succes. Førsteholdsspillerne Ronald Araújo, Ansu Fati, Pedri og Gavi har alle fået deres gennembrud under coronapandemien, og det har bevist vigtigheden af et velfungerende La Masia.

I den forbindelse har ledelsen stort fokus på at finde de næste store talenter, som kan slå igennem på Camp Nou. Det har ifølge avisen Sport fået dem til at følge Roko Simic, som er blevet døbt 'den næste Erling Haaland'. Den 18-årige kroat optræder til dagligt for Liefering i Østrigs 2. Liga, hvor han er på udlån fra Red Bull Salzburgs U19-hold.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Angriberen har optrådt 19 gange for Liefering i ligaen, hvor han har scoret imponerende 13 mål. Kroaten har også fundet målet syv gange i UEFA Youth League, hvor han dengang optrådte for RB Salzburg U19. Sammen med sine holdkammerater kom Simic helt til finalen, hvor man tabte til Benfica U19.

Det er dermed blevet til adskillige scoringer på tværs af alle turneringer, og Simics målfarlighed har fået flere til at sammenligne ham med Erling Haaland. Nordmanden fik også sin fodboldopvækst hos RB Salzburg, og hvis Simic fortsætter sin udvikling, så er han uden tvivl det næste store talent, der skal sendes afsted.

Kroatens kontrakt udløber i 2025, og hans markedsværdi vurderes i øjeblikket til at være i omegnen af fire millioner euro. Det kan eftersigende ikke afskrække Barcas ledelse, men det bliver ikke nemt at hente Simic til Camp Nou. Storhold som AC Milan, Real Madrid, Arsenal og Tottenham følger nemlig også kæmpetalentet tæt.

.:FORSIDE:.