fbpx
Annonce

Avis: Barca holder øje med italiensk vidunderdreng

Peter Vyff - 30.04.22

// Cher Ndour

La Masia har opfostret nogle af de historiens bedste fodboldspillere. Ungdomsakademiet arbejder konstant på at finde de allerstørste talenter, og nu har man angiveligt fået øje på den 17-årige vidunderdreng, Cher Ndour.

Barca har haft det hårdt under Corona, og ledelsen har hele tiden skulle tage hensyn til den skiftende økonomiske situation. Storholdet måtte tage afsked med Lionel Messi, uden at ledelsen efterfølgende havde mulighed for at forstærke holdet.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Den betød at Ronald Koeman måtte lede internt efter forstærkninger hos La Masia og Barca B, og samtidig turde stole mere på holdets unge talenter. Resten er historie, og spillere som Ronald Araújo, Ansu Fati, Pedri og Gavi har i dag kæmpe indflydelse på førsteholdstruppen.

Ledelsen på Camp Nou har derfor fokus på, at fortsætte det fremragende ungdomsarbejde. Barca har allerede aftaler på plads med Emre Demir og Pablo Torre, som begge ankommer til Catalonien efter sommerferien. Teenagerne er begge højt respekterede i henholdsvis Tyrkiet og Spanien, og de har potentialet til at vokse sig store på Camp Nou.

Catalanerne er dog langt fra færdige med at undersøge markedet for talenter, og ifølge Sport har ledelsen nu fokus på den 17-årige Cher Ndour fra Benfica. Midtbanetalentet fik sin fodboldopvækst hos Atalanta, inden han skiftede til Benfica i 2020, og Ndour har sidenhen udviklet sig til en nøglespiller for klubbens ungdoms -og reservehold.

Det italienske stortalent spillede hovedrollen for Benfica, som i sidste weekend vandt UEFA Youth League med en knusende 6-0 sejr over Red Bull Salzburg. Det har skabt en kæmpe interesse for Ndour, som har kontrakt med Benfica indtil 2023.

Barca holder helt forståeligt øje med det store talent, men ifølge Sport har ledelsen endnu ikke besluttet om Ndour skal hentes til Camp Nou i år.

.:FORSIDE:.