fbpx
Annonce

Avis: Barca følger ny ung Las Palmas-spiller

Rune Stentoft Arlbjørn - 27.09.21

© Getty Images
// Alberto Moleiro

I 2019 sikrede Barca sig den dengang 16-årige Pedri, da han spillede for Las Palmas. Nu har catalanerne rettet blikket mod endnu en ung spiller fra den kanariske klub. Der er tale om den 17-årige Alberto Moleiro fra Santa Cruz.

Alberto Moleiro spiller på midtbanen for Las Palmas, der spiller i den anden bedste række i Spanien. Han har allerede spillet fire kampe fra start for førsteholdet og scoret sit første mål i denne sæson. Senest spillede han 72 minutter mod Ponferradina.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


Ifølge den catalanske avis Sport er Barca meget interesseret i Alberto Moleiro. Avisen skriver, at klubben allerede har haft en talentspejder afsted for at se teenageren i aktion. Barca kan dog forvente stor interesse fra andre klubber om det unge talent.

Da Barca sikrede sig Pedri i 2019 blev han efterfølgende udlejet til Las Palmas i et år, hvorefter han kom til den catalanske storklub sidste år i løbet af sommeren. Sport skriver, at Barca planlægger at følge samme model med Alberto Moleiro.

Barca ser angiveligt et stort lys i Alberto Moleiro, så derfor planlægger klubben tilsyneladende at lukke en handel med Las Palmas hurtigt for at sikre sig den lovende midtbanespiller, som allerede er en del af det spanske U19 landshold.

.:FORSIDE:.