Avis: Barca er ude efter Citys Bernardo Silva

Rune Stentoft Arlbjørn - 11.08.20


Bernardo Silva har mistet sin plads i Manchester Citys angreb her i slutningen af sæsonen og det har skabt rygter om et skifte væk fra den engelske klub denne sommer. Nu bliver kantspilleren kædet sammen med et Barca-skifte.

Ifølge den engelske avis The Telegraph, er Berando Silva på Barcas radar denne sommer over mulige forstærkninger. Avisen skriver, at catalanerne vil lokke portugiseren med et skifte ved at tilbyde ham en bærende rolle hos Barca.

Den 25-årige spiller er i gang med sin tredje sæson i Manchester City, men han har stadig fem år tilbage af sin aftale med englænderne. Det ser ud til at være usandsynligt, at Manchester City vil sælge portugiseren. Samme avis skriver dog, at englænderne kan komme på andre tanker, hvis Nelson Semedo inkluderes i en handel.

I denne sæson har Bernardo Silva spillet i 52 kampe, selvom det ser ud til, at han på det seneste har mistet sin plads i startopstillingen til Phil Foden. Den unge englænder startede inde mod Real Madrid i Champions League, mens Bernardo Silva blev skiftet ind senere i kampen.

Relaterede artikler:

Related Articles

644x70

.:FORSIDE:.