fbpx
Annonce

Avis: Ajax vil hent Cruyff ind som ny sportsdirektør

Anders Lang Jensen - 22.02.22

// Jordi Cruyff

ps5 art


Hollandske Jordi Cruyff er en del af Barcas sportslige ledelse, hvor han har ansvaret for blandt andet den internationale scouting. Ajax Amsterdam er på jagt efter en ny sportsdirektør, og Jordi Cruyff skulle være blandt favoritterne.

Den hollandske storklub har været gennem en kaotisk tid, efter deres nu tidligere sportsdirektør Marc Overmars måtte stoppe i Ajax efter upassende beskeder internt i klubben. Det efterlader hollænderne på jagt efter en afløser, og de kigger angiveligt mod det catalanske.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport er Jordi Cruyff nemlig topkandidat på Ajax’ liste over emner til sportsdirektørstolen i den hollandske hovedstad. Cruyff har erfaring fra europæisk topfodbold på ledelsesniveau og gennem hans afdøde far, Johan Cruyff, har han et tæt forhold til Ajax.

Jordi Cruyffs kontrakt i Barca udløber til sommer, og ifølge avisen vil han ikke afvise en fremtidig rolle som sportsdirektør i Ajax, selvom han er glad for sin rolle i det catalanske. Et tilbud som ny sportschef i Ajax kan dog vise sig fristende for Jordi Cruyff.

.:FORSIDE:.