fbpx
Annonce

Aubameyang: 'Det vigtigste er de tre point'

Anders Lang Jensen - 21.02.22

// La Liga // Aubameyang

ps5 art


Med tre mål i den vigtige 1-4-sejr ude over Valencia stemplede Pierre-Emerick Aubameyang for alvor ind på Barca-mandskabet som den nye frontangriber. Aubameyang gjorde det dog klart, at holdets sejr står stærkest for ham.

Barca har i sæsonens løb manglet skarphed og kvalitet på angrebsposten, hvorfor det da også skaber store smil i og omkring Barca, at nytilkomne Pierre-Emerick Aubameyang viste sig afgørende med tre mål i udesejren hos Valencia på Mestalla.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg er meget, meget glad. Det vigtigste i dag er, at vi vandt kampen. Sidste gang, jeg spillede her på Mestalla, lavede jeg hattrick for Arsenal. Jeg kan lide at spille her – det føles lidt som mit hjem' sagde Aubameyang til Barca TV med et glimt i øjet ovenpå sejren søndag.

'Jeg synes, at vi har spillet godt i de seneste kampe og det eneste der har manglet har været resultaterne. Sejren i dag var meget vigtig med henblik på returkampen mod Napoli' sagde angriberen til slut.

Pierre-Emerick Aubameyang startede inde for Barca søndag eftermiddag og blev efter 82 minutter erstattet af hollandske Luuk de Jong.

.:FORSIDE:.