fbpx
Annonce

Atlético Madrid smed to point mod Real Betis

FCBARCELONA.DK - 12.04.21

// Suárez // Atletico Madrid


Atlético Madrid fortsatte søndag aften deres formkrise, da de for anden ligakamp i træk smed point. Denne gang skete det på udebane mod Real Betis, hvor madrilenerne måtte nøjes med 1-1.

De seneste måneder har ikke været gode for Atlético Madrid, som har smidt et ellers betragteligt forspring i ligatabellen over styr. Uden en skadet Luis Suárez måtte Atlético søndag nøjes med et enkelt point ude mod Real Betis.

Resultatet er gode nyheder for Barca, der som bekendt tabte med 2-1 til Real Madrid i El Clásico. Catalanerne er derfor nu to point efter Atlético, som man skal møde på udebane i den fjerdesidste runde. Hvis Barca vinder denne kamp vil man gå forbi de rød-hvide fra hovedstaden.

En endnu bedre nyhed var Atlético Madrids uafgjorte kamp dog for Real Madrid, der med sejren over Barca nu kun er et enkelt point efter lokalrivalerne. Atlético har 67 point, Real Madrid har 66, mens Barca har 65.

På Camp Nou kan man ikke længere selv afgøre mesterskabet, men er afhængige af, at Real Madrid smider point i en af deres resterende otte kampe. Derudover skal Messi og co. som bekendt slå Atlético Madrid hjemme på Camp Nou.

Se stillingen i La Liga her.

.:FORSIDE:.