fbpx
Annonce

Araújo: 'Jeg vil være i Barca i resten af min karriere'

Anders Lang Jensen - 07.05.22

© Getty Images

Barca har fået en vigtig forlængelse i hus med Ronald Araújo, som klubben nu har papir på frem til 2026. Uruguayaneren har haft meget interesse, men valget faldt på Barca, og står det til Araújo, er han på Camp Nou i resten af karrieren.

Ronald Araújo har været en uhyre vigtig mand i Xavis defensiv, og det bliver han også de næste mange sæsoner. Sydamerikaneren kigger frem mod næste sæson og spår Barca gode chancer for en succesfuld sæson.

’I sidste ende kunne vi ikke nå nogle trofæer i år, men vi er nødt til at være ydmyge, og tro på det arbejde der bliver gjort. Vi kommer til at have en god pre-season, som altid hjælper. Næste sæsoner bliver rigtig god for os’, siger Araújo til avisen Mundo Deportivo.

’Med Xavis ankomst har alt ændret sig. Holdet vokser, vi føler os stærke, og vi lærer en masse hele tiden. Mit ønske er at forblive i Barca i mange år, og forhåbentlig kan jeg være her i hele min karriere’, fortsætter han og kommenterer på udsigterne til at spille VM for hjemlandet Uruguay.

’Det bliver noget helt specielt at skulle repræsentere mit land til en VM-slutrunde – det har altid været min drøm. Jeg har altid drømt om at komme på landsholdet og spille til et VM. Jeg håber, det kommer til at ske’, slutter Araújo.

Araújo forlængede i slutningen af april sin aftale med Barca, og 23-årige Araújo kom til det catalanske i 2018 - i første omgang på klubbens B-hold.

.:FORSIDE:.