fbpx
Annonce

Araujo, Braithwaite og De Jong trænede med

FCBARCELONA.DK - 10.01.22

// Træning

ps5 art


Mandag formiddag trænede Barca-truppen forud for onsdagens El Clásico i den spanske Supercup mod Real Madrid, og her var der både gode og overraskende nyheder. Ronald Araujo, Martin Braithwaite og Frenkie de Jong trænede nemlig med.

Forberedelserne er godt i gang til onsdagens semifinale i den spanske Supercup, hvor Barca skal møde Real Madrid i Saudi Arabien. Mandag formiddag trænede truppen på Ciutat Esportiva, hvor Ronald Araujo, Martin Braithwaite og Frenkie de Jong deltog i en del af træningen sammen med holdkammeraterne.

Artiklen fortsætter under annoncen


Overraskende er det især, at Araujo trænede med. Forsvarsspilleren pådrog sig et brud i hånden i pokalkampen mod Linares og blev opereret i fredages. Nu tyder alt dog på, at Barca ikke må undvære ham særlig længe. Det samme gælder Frenkie de Jong, som udgik med en skade i baglåret mod Linares, men som nu også allerede kan træne med.

Ved mandagens træning viste Martin Braithwaite, at han er godt på vej tilbage fra sin knæskade. Ligen inden nytår så man den danske angriber tilbage på træningsbanen, hvor han trænede for sig selv, men denne mandag kunne Braithwaite så deltage på normal vis i en del af træningen.

Efter mandagens træning blev både Ronald Araujo og Frenkie de Jong udtaget til onsdagens semifinale i den spanske Supercup mod Real Madrid.

.:FORSIDE:.