fbpx
Annonce

Ansu Fati: 'Jeg ved ikke om jeg kan spille mod Cádiz'

FCBARCELONA.DK - 12.04.22

// Ansu Fati

Ansu Fati er i den absolutte slutfase af sin genoptræning, men han tør endnu ikke sige hvornår han igen kan trække i Barca-trøjen. I dag understregede han, at det er vigtigt at vende stille og roligt tilbage.

Det var ved et velgørenhedsarrangerment i dag, at Ansu Fati blev interviewet. 'Jeg træner og håber snart at kunne være med holdet igen. Lysten er stor og holdet har forbedret sig' kom det fra angriberen ifølge avisen Marca.

Her er hvad Ansu Fati ellers sagde:

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Holdets gode udvikling i 2022:
'Jeg tror på det arbejde der udføres. Trænerskiftet var godt for os, for mentaliteten er en anden og der arbejdes mere. Det ser man på resultaterne'.

Hvornår kan Fati spille igen?
'Jeg ved ikke hvornår jeg vender tilbage. Jeg arbejder dagligt på det, men det vil afhænge af fornemmelserne. Jeg taler med træneren og fysioterapeuterne og vi må se. Jeg skal tage det stille og roligt'.

Bliver det til spilletid mod Cádiz på mandag?
'Det ved jeg ikke. Det vil afhænge af, hvordan jeg har det og hvad træneren mener. Det er aldrig let at være skadet, men man må se fremad og arbejde hårdt, for så er alt muligt'.

Den lange skadesperiode:
'Det var været hårdt, men jeg har taget det roligt, for klubben har støttet mig hele vejen. De har bakket op om, hvad jeg ville'.

Øget pres efter nye spillere i truppen:
'Det føler jeg ikke. Det er altid de bedste der kommer til Barca og det skal man være forberedt på. Det tager jeg roligt'.

.:FORSIDE:.