fbpx
Annonce

Ansu Fati greb ikke chancen mod Villarreal

Simon Arun Vrábel - 29.08.23

// Villarreal // Ansu Fati

På trods af godt 20 minutter på banen og et flere muligheder foran mål, så greb Ansu Fati slet ikke chancen i søndagens kamp mod Villarreal, hvilket ikke bringer ham tættere på spilletid – tværtimod.

Efter kun ganske få minutter i holdets første to kampe fik Ansu Fati søndag aften en gylden mulighed for at spille sig tættere på startopstillingen, men den unge 10’er greb desværre slet ikke muligheden. Der var spillet 76 minutter af den hæsblæsende kamp mod Villarreal og Robert Lewandowski havde netop fuldendt det vilde comeback til stillingen 3-4, da Lamine Yamal blev klappet fra banen og erstattet af Ansu Fati

Dermed fik Ansu Fati godt 15 minutter plus tillægstid i søndagens opgør, og på daværende tidspunkt var kampen helt åben med masser af chancer i begge ender. Med friske ben var det en oplagt mulighed for Ansu Fati til at bringe sig selv i fokus.

Artiklen fortsætter under annoncen


Desværre for den 21-årige angriber virkede han både langsom og tung i sin boldomgang. På den anden side af banen var Ferran Torres modsat både hurtig og i hopla, og den spanske landsholdskollega, som også kæmper om spilletiden, havde endda scoret til 3-3 inden Ansu Fati kom på banen. Efter godt 10 minutter på banen spillede Ilkay Gündogan Ansu Fati helt fri inde foran mål, men med sit venstreben hamrede han bolden langt over mål, hvilket er meget symptomatisk for Fatis nuværende situation.

Selvom Ansu Fati senere i kampen var løbet godt med frem og burde have modtaget bolden i fri position fra Lewandowski, som valgte at skyde på mål og brænde, så ændrede det ikke på, at Ansu Fati må indse, at både Ferran Torres og i særdeleshed Lamine Yamal står foran angriberen i kampen om spilletid. Derfor har der da også i de seneste dage være heftige rygter om, at Ansu Fati ønsker at forlade Barca inden transfervinduet lukker, og efter søndagens præstation kan det være, at den beslutning nu rykker endnu tættere på.

Den unge angriber har spillet hele sit liv i Barca og i alt er det blevet til 112 kampe for førsteholdet med 29 mål og 10 assist til følge.

.:FORSIDE:.