fbpx
Annonce

Agüero og Dembélé er tilbage på træningsbanen

FCBARCELONA.DK - 11.10.21

// Ousmane Dembélé // Sergio Agüero

Det begynder for alvor at lysne på skadessituationen i Barcelona. Ved mandagens træning var den helt store nyhed, at både Ousmane Dembélé og Sergio Agüero deltog i en del af træningen med holdkammeraterne.

Barcas offensiv har været massivt svækket her i sæsonstarten, men det varer ikke længe før at Koeman ser sin muligheder øget for at styrke angrebet. Ved dagens træning dukkede både Dembélé og Agüero op og det er en længe ventet nyhed.

Artiklen fortsætter under annoncen


De to spillere deltog ganske vist kun i den indledende del af træningen med sine holdkammerater og de trak til side og trænede videre for sig selv, da tempoet blev skruet op. Det ændrer dog ikke på, at de begge har taget et kæmpe skridt i kampen for at vende tilbage.

Det bliver spændende at se hvornår de to angribere for alvor slutter sig til træningen og skruer op for tempoet. Det er først på søndag af Barca spiller igen når tager imod Valencia og det kan slet ikke afvises, at de bliver meldt klar til det opgør.

Det er dog også muligt at Koeman vælger at gå varsomt frem og venter til opgøret mod Dynamo Kiev midt i næste uge, med at udtage de to. Under alle omstændigheder bliver angrebet snart yderligere styrket, efter at Ansu Fati begyndte at spille igen for lidt over to uger siden.

.:FORSIDE:.