fbpx
Annonce

Adama: 'Jeg er tilbage som en mere moden spiller'

FCBARCELONA.DK - 10.02.22

// Adama Traore

ps5 art


Adama Traoré fik en flot debut i sin anden periode i Barca, da han i søndags var med mod Atlético Madrid. I et interview med Barca TV udtaler han sig om sit skifte og den glæde han føler over at være tilbage i barndomsklubben.

'Det har altid været min intention at vende tilbage, men nogle gange må man tage en anden vej. Det vigtige er at målet har været klart og at jeg er nået hertil, som jeg ønskede det fra starten af' indleder han.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Barca er mit hjem og jeg ville tilbage og jeg havde fuld støtte fra min familie. Jeg blev ringet op og man fortalte mig om muligheden for at vende tilbage. Det gik stærkt med at tage en beslutning' fortsætter han.

'Nu er jeg tilbage som en mere moden spiller. Jeg har erfaring fra engelsk fodbold, men uden at glemme hvad jeg lærte som lille i Barcas skole. Det hele har udviklet mig som spiller' udtaler Adama.

Adama spillede fire kampe for Barca som meget ung, inden han tog til engelsk fodbold. Han har ikke glemt oplevelsen fra dengang. 'Jeg husker min debut med stor glæde. Jeg afløste Neymar som jeg beundrer som spiller. Det var en kæmpe glæde at være på banen med alle de store spillere. Det er et dejligt minde. Mit første mål, der var mod Huesca i Copa del Rey var meget specielt' afslutter han.

.:FORSIDE:.