fbpx

Xavi: 'Spillerne er meget motiverede og spændte'

FCBARCELONA.DK - 13.01.24

 


Xavi Hernández har holdt pressemøde forud for søndagens finale i den spanske Supercup mod Real Madrid. Her så han frem mod en jævnbyrdig kamp og han forsikrede om, at hans spillere ser frem til finalen med glæde.

'Som du nok kan forstille dig, er spillerne meget motiverede og spændte. Det er det ideelle scenarie for en fodboldspiller med en finale, en Clásico. Vi vil forsøge at spille en kamp som sidste år med vores egen stil, hvor vi dominerer bolden. Der er ingen favorit. I El Clásico er det altid fifty-fifty' indledte han.

Her er hvad Xavi også svarede på:

Artiklen fortsætter under annoncen


Problemer med at lukke kampene:
'Hvornår har Barcelona vundet uden at forjene det? Det modsatte er sket, hvor vi har spillet godt, men ikke vundet. Vi skal spille godt og dominere spillet. De idéer ændrer sig ikke'.

Madrid måtte ud i forlænget spilletid:
'Jeg tror de var udmattede efter den forlængede spilletid, men det samme skete for os i sidste sæson, så det er ikke nogen undskyldning'.

Kommer Araujo til at markere Vinicius:
'Jeg vil ikke sige noget om opstillingen, for det vil være at gøre Ancelotti en tjeneste, men Araujo er en garanti i forsvaret. Han har forbedret sig meget siden han kom til klubben'.

Har Xavi besluttet sig for sin startopstilling?
Ja, jeg har nogle klare idéer om, hvordan vi stiller op, med konkrete navne, men I må vente til at se det i morgen'.

Bliver Raphinha klar til kampene mod Napoli i februar?
'Ja, han bliver klar'.

Spillet har ikke fungeret denne sæson:
'Jeg er ikke enig. Vi har spillet gode kampe mod Athletic, Sevilla, Real Madrid og Girona, selvom vi tabte til sidst. Vi har spillet godt i denne sæson, sågar bedre end i sidste sæonen. Det er nu at vi skal spille som vi gjorde i de gode kampe'.

'For at vinde titler skal vi kunne besejre Real Madrid. Det er er meget lige, men i sidste sæson vandt vi to titler mod dem og nu vil vi kæmpe for en mere'. afsluttede Barca-træneren.// Xavi // Supercup
.:FORSIDE:.