fbpx
Annonce

Xavi: 'Vi vil sige undskyld til vores tilhængere'

FCBARCELONA.DK - 15.01.24

 


Det blev et noget kort pressemøde, da Xavi mødte medierne efter 4-1 nederlaget mod Real Madrid i supercuppen. Her undskyldte han overfor tilhængerne, men forsikrede også om, at holdet nok skal rejse sig igen.

'Lige nu er jeg skuffet og trist, men sådan er fodbold og vi har oplevet den grimme side. Vi håbede på det, men kampen udviklede sig på den værst tænkelige måde. Vi havde muligheden for at komme tilbage da Robert scorede, men med 3-1 målet blev det svært igen. Madrid gjorde skade på os med deres omstillinger' indledte han.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Det er et hårdt nederlag og vi vil gerne sige undskyld til vores tilhængere, for vi viste os fra den værste side. Vi skal rejse os igen. Vi har oplevet mange nederlag, men er kommet tilbage. Barca kommer tilbage' fortsatte Xavi.

'Vi skal bruge dette nederlag til at kunne spille bedre. Det er klart, at der venter os nogle hårde dage med kritik. Det skal vi acceptere, for vi spillede ikke på det niveau der kræves i en finale. Vi skal komme os over det og gå efter de titler der er tilbage' sagde han videre.

Xavi blev spurgt, om han stadig har energien til at lede holdet. 'Jeg har det fint. Jeg har oplevet sådan noget mange gange. Jeg tror stadig på projektet og Barca skal nok komme tilbage' svarede han optimistisk.

'Jeg vil gerne ønske Real Madrid tillykke, for de er de rigtige vindere' afsluttede han.



// Xavi // Supercup
.:FORSIDE:.