fbpx

Avis: Tottenham venter i Gamper-opgør den 9. august

FCBARCELONA.DK - 11.07.23

// Gamper // Tottenham

Noget tyder på, at det bliver engelske Tottenham som Barca skal møde i det traditionsrige Trofeu Joan Gamper, der har til formål at præsentere holdet for tilhængerne. Kampen forventes spillet onsdag den 9. august.

Barca har kæmpet noget med at finde en attraktiv modstander, der kan finde plads i kalenderen til en venskabskamp inden sæsonen officielt skydes igang. Som altid inviterer Barca en modstander til at kæmpe med om Gamper-trofæet, opkaldt efter klubbens stifter Joan Gamper.

Artiklen fortsætter under annoncen


Først ligende det en aftale med de italienske mestre fra Napoli, men det faldt til jorden. Så blev der forhandlet med Lazio, men heller ikke her nåede man i mål. Nu skulle man så været nået til enighed med Tottenham. Det fortæller avisen Mundo Deportivo.

Den var før planen at Trofeu Joan Gamper skulle spilles tirsdag den 8. august, men Mundo Deportivo fortæller, at det i stedet bliver onsdag den 9. august, blot fire dage inden at Barca tager hul på La Liga med udekampen mod Getafe.

Kampen mod Tottenham bliver den første som Barca spiller på Estadi Olimpic på Montjuic-bjerget, hvor hjemmekampene denne sæson bliver spillet, mens Spotify Camp Nou er under ombygning..:FORSIDE:.